Ανακαινίζουμε τον χώρο σας προς διάθεση αυτού στην πλατφόρμα Airbnb

Picture of a renovated kitchen

Το Airbnb ήρθε πριν λίγα χρόνια και απο ότι φαίνεται, για να μείνει. Πολλοί ιδιοκτήτες διαπίστωσαν πως μπορούν να μισθώσουν περιττούς χώρους και άδεια διαμερίσματα σε τουρίστες και βραχυπρόθεσμους ενοικιαστές, σαν ξενοδοχείο.

Η πλατφόρμα έχει τεράστια απήχηση online οπότε τα διαμερίσματα που αποκτούν ισχυρή παρουσία απολαμβάνουν τεράστιες κρατήσεις και έσοδα. Εξάλλου, οι επιπρόσθετες εισοδηματικές πηγές είναι κάτι το οποίο βοηθάει ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή.

Η πλατφόρμα χρεώνει ποσοστό 10-15% επι των κρατήσεων και δρά σαν διαμεσολαβητής. Είναι μάλιστα τόσο δημοφιλή και επικερδή τα διαμερίσματα Airbnb που πολλοί επενδυτές επιλέγουν να αγοράσουν η να χτίσουν ακίνητα μόνο για να τα διαθέσουν στην πλατφόρμα.

Λόγοι μετατροπής χώρου σε ενοικιαζόμενο Airbnb

Η ανακαίνιση ενός χώρου προς διάθεση στην πλατφόρμα Airbnb είναι τελείως ξεχωριστή και διαφορετική υπόθεση απο μια απλή ανακαίνιση.

Αυτό διότι πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα κοινωνικά γκρούπ τα οποία θα πραγματοποιήσουν κρατήσεις. Οπότε αυτού του είδους η ανακαίνιση θυμίζει περισσότερο ανακαίνιση χώρου ξενοδοχείου

 • Η εικόνα είναι το παν σε αυτόν τον χώρο. Οπότε θέλετε έναν χώρο υψηλής αισθητικής ο οποίος θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες που θα επιλέξετε για την πλατφόρμα. Σε αυτό το σημείο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση καθώς πρόκειται για το marketing της νεας σας επιχείρησης
 • Η ανακαίνιση και το επίπεδο του νέου σας χώρου θα επηρεάσει την τιμή του (πέρα απο άλλους παράγοντες όπως η τοποθεσία) σε σημαντικό βαθμό, οπότε τα υλικά και οι εργασίες θα πρέπει να είναι ποιότητας
 • Θα πρέπει να είστε σίγουροι οτι ο χώρος σας δεν έχει υποβόσκοντα προβλήματα τα οποία θα επηρεάσουν αρνητικά την διαμονή των επισκεπτών σας, όπως και τις αξιολογήσεις σας. Οπότε θα πρέπει το συνεργείο με το οποίο συνεργαστείτε να πραγματοποιήσει εντατικό έλεγχο και εμπεριστατωμένη ανάλυση του χώρου
 • Ο χώρος σας πέρα απο όμορφος και θελκτικός, θα πρέπει να είναι λειτουργικός ωστε να αποφευχθούν παράπονα και αρνητικές εμπειρίες πελατών οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητική αξιολόγηση.
 • Σε αυτή την πλατφόρμα ο ανταγωνισμός είναι θυελλώδης, οπότε θα πρέπει να δώσετε τεράστια έμφαση στο συνολικό επίπεδο του ενοικιαζόμενου διαμερίσματός σας

Η διαδικασία

 • Επικοινωνία με την εταιρεία μας και κλείσιμο ραντεβού επιτόπιου ελέγχου
 • Επίσκεψη του ειδικού στον χώρο σας. Θα εξετάσει τον χώρο και θα λάβει υπόψη τα αιτήματά σας καθώς επίσης και το budget/χρονοδιάγραμμά σας.
 • Συνθέτουμε μια ψηφιακή απεικόνιση του ανακαινισμένου σας χώρου
 • Σας στέλνουμε την προσφορά μας η οποία θα περιλαμβάνει τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν καθώς επίσης και το budget/χρονοδιάγραμμα
 • Προχωρούμε στην υλοποίηση του έργου
 • Σας παραχωρούμε τον νέο σας χώρο, έτοιμο προς διάθεση στην πλατφόρμα της Airbnb!

Γιατί να μας προτιμήσετε

Η HomeImprov εγγυάται την αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων εργασιών της ανακαίνισης του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη δίνοντας μεγάλη έμφαση στην σχέση τιμής-ποιότητας. Προσφέρουμε τα ποιοτικότερα υλικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην εξασφάλιση σωστής επικοινωνίας με κάθε πελάτη μας καθώς θεωρούμε πως είναι ένας απο τους μεγαλύτερους παράγοντες επιτυχίας κάθε έργου.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες οι οποίοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον κόσμο των ανακαινίσεων και έχουν πολυετή εμπειρία και συνεργασία ώστε να προσφέρουν το πιο ρεαλιστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε με μια πληθώρα συνεργείων τα οποία καλύπτουν κάθε πιθανή εργασία που θα χρειαστεί κατα την διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού σας (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, διακοσμητές) ωστε να αποβάλλουμε απο εσάς το άγχος της εύρεσης των κατάλληλων ανθρώπων για τα επιμέρους στοιχεία του έργου σας.

Οι οικονομοτεχνικές μας μελέτες & προσφορές συνάδουν πάντοτε με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες, λαμβάνοντας υπόψη πάντοτε και το επιθυμητό χρονοδιάγραμμα. Είμαστε ιδιαίτερα οργανωμένοι αφήνοντας σχεδόν καθόλου χώρο για “εκπλήξεις”.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ανακαίνιση του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη είτε πρόκειται για ολική, είτε για μερική.

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία η απορία, μπορείτε να έρθετε άμεσα σε επαφή μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν “χαζές ερωτήσεις” και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Άλλες υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χώρους μιας κατοικίας, το μπάνιο συνήθως μένει 'πίσω'. Μια ανακαίνιση θα προσδώσει νέα πνοή, αλλα και μεγαλύτερη αξία στο ακίνητό σας

Περισσότερα

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ολική η μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ξεκινώντας απο το μηδέν. Σε περίπτωση αμφιβολιών, καλέστε μας και θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με το πως μπορείτε να προχωρήσετε

Περισσότερα

Ανακαίνιση Κουζίνας

Ένας απο τους συχνότερους στόχους ανακαίνισης είναι η κουζίνα. Πλήρης ανανέωση του χώρου στον οποίο ξοδεύετε σημαντικό χρόνο σε καθημερινή βάση

Περισσότερα

Ανακαίνιση Γραφείου

Η ανακαίνιση γραφείου αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση η οποία θα προσδώσει αξία στον επαγγελματία, τους υπαλλήλους αλλα ιδιαιτέρως, τους πελάτες. Κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί αρκετά επικερδές

Περισσότερα

Ανακαίνιση Καταστήματος

Η εικόνα που δίνει ενα κατάστημα στους πελάτες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αντιλαμβανόμενη αξία του. Επομένως η ανακαίνιση ενος καταστήματος μπορεί να αποτελέσει σημαντική μακροχρόνια επένδυση

Περισσότερα

F.A.Q

Συνήθεις Ερωτήσεις

Υπάρχουν κάποιες δημοφιλείς ερωτήσεις που δεχόμαστε και για αυτό τον λόγο τις τοποθετήσαμε σε ενα περιεκτικό FAQ παρακάτω.

 • Ένας αναξιοποίητος χώρος ή ενας χώρος ιδανικός για επενδυτικούς σκοπούς θα ήταν ιδανικό να μετατραπεί σε κατάλυμα Airbnb διότι μπορεί αποφέρει τα περισσότερα κέρδη.

 • Το κόστος της μετατροπής χώρου σε Airbnb κυμαίνεται αναλόγως τις εργασίες και τον χώρο που θα επιλέξετε να ανακαινίσετε, καθώς επίσης και την κλίμακα της ανακαίνισης (ολική η μερική).

  Σε γενικά πλαίσια, η τιμή είναι κάτι το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί λεπτομερώς μετά την επίσκεψη ειδικού απο το συνεργείο μας σε μια οικονομική προσφορά.

 • Ιδανικά μια ολική μετατροπή χώρου σε Airbnb ενδέχεται να διαρκέσει απο μερικές εβδομάδες έως και μερικούς μήνες. Αυτό εξαρτάται εξ'ολοκλήρου απο την έκταση των εργασιών αλλα και απο το μέγεθος της κατοικίας σας.

  Σαφώς θα γνωρίζετε το χρονοδιάγραμμα ακριβώς προτού ξεκινήσουν οι εργασίες. Τείνουμε να σεβόμαστε το χρονοδιάγραμμα και προσπαθούμε να παρεκκλίνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο απο αυτό.

 • Άπαξ και συμφωνηθεί το σχέδιο και τα υλικά, δεν υπάρχει λόγος να παρευρίσκεστε στις εργασίες συνέχεια, εκτός εαν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Μπορείτε να αφήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ολοκληρωτικά πάνω μας δίχως να ανησυχείτε.

 • Σε κάποιες πιο εντατικές εργασίες και αναδομήσεις απαιτείται οικοδομική άδεια. Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα αναλάβουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης της άδειας όπου απαιτείται.

 • Η επίσκεψη είναι εντελώς δωρεάν όπως επίσης και η οικονομική προσφορά που θα σας κάνουμε

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με έργο ανακαίνισης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή τα στοιχεία επικοινωνίας.

Διεύθυνση

Οδυσσέως Φωκά 9, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Email

info@anakainisithessaloniki.gr

Τηλέφωνο

231 231 3516