Πλήρης & οικονομική αναδιαμόρφωση του μπάνιου σας

Picture of a renovated kitchen

Γιατί να ανακαινίσετε το μπάνιο σας

Το μπάνιο ειναι ενας απο τους χώρους του σπιτιού στον οποίο ξοδεύουμε αρκετό χρόνο κάθε ημέρα.

Συνήθως το μπάνιο υποφέρει πολλές φθορές που έρχονται αναπόφευκτα με την πάροδο του χρόνου και είναι απο τους χώρους του σπιτιού που “σηκώνει” πιο πολύ απο όλους μια ανακαίνιση.

Ανάλογα το budget και τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ολική η μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας καθώς επίσης και τα υλικά.

Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία έχετε και είμαστε διατεθειμένοι να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για βιώσιμες λύσεις που αφορούν το μπάνιο σας.

Ποιά είναι η διαδικασία

  Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας Στέλνουμε ειδικό μας συνεργάτη να εξετάσει τον χώρο σας, να σας παρέχει συμβουλές και να σας λύσει όλες τις απορίες
 • Επιλέγετε ανάμεσα σε ολική η μερική ανακαίνιση
 • Επιλέγετε υλικά και αναφέρετε το budget που έχετε διαθέσιμο
 • Συντάσσουμε οικονομοτεχνική μελέτη και σας κάνουμε μια προσφορά σύμφωνα με όλα όσα έχουν συζητηθεί
 • Σας παρουσιάζουμε τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση του ολοκληρωμένου μπάνιου σας
 • Προχωρούμε στην υλοποίηση του έργου
 • Σας παραχωρούμε τον νέο σας χώρο
 • Κατασκευή νέων επίπλων σύμφωνα με τα υλικά και τα σχέδια που έχουν συμφωνηθεί

Γιατί να μας προτιμήσετε

Η HomeImprov εγγυάται την αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων εργασιών της ανακαίνισης του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη δίνοντας μεγάλη έμφαση στην σχέση τιμής-ποιότητας. Προσφέρουμε τα ποιοτικότερα υλικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην εξασφάλιση σωστής επικοινωνίας με κάθε πελάτη μας καθώς θεωρούμε πως είναι ένας απο τους μεγαλύτερους παράγοντες επιτυχίας κάθε έργου.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες οι οποίοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον κόσμο των ανακαινίσεων και έχουν πολυετή εμπειρία και συνεργασία ώστε να προσφέρουν το πιο ρεαλιστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε με μια πληθώρα συνεργείων τα οποία καλύπτουν κάθε πιθανή εργασία που θα χρειαστεί κατα την διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού σας (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, διακοσμητές) ωστε να αποβάλλουμε απο εσάς το άγχος της εύρεσης των κατάλληλων ανθρώπων για τα επιμέρους στοιχεία του έργου σας.

Οι οικονομοτεχνικές μας μελέτες & προσφορές συνάδουν πάντοτε με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες, λαμβάνοντας υπόψη πάντοτε και το επιθυμητό χρονοδιάγραμμα. Είμαστε ιδιαίτερα οργανωμένοι αφήνοντας σχεδόν καθόλου χώρο για “εκπλήξεις”.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ανακαίνιση του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη είτε πρόκειται για ολική, είτε για μερική.

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία η απορία, μπορείτε να έρθετε άμεσα σε επαφή μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν “χαζές ερωτήσεις” και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Άλλες υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ανακαίνιση Γραφείου

Η ανακαίνιση γραφείου αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση η οποία θα προσδώσει αξία στον επαγγελματία, τους υπαλλήλους αλλα ιδιαιτέρως, τους πελάτες. Κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί αρκετά επικερδές

Περισσότερα

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ολική η μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ξεκινώντας απο το μηδέν. Σε περίπτωση αμφιβολιών, καλέστε μας και θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με το πως μπορείτε να προχωρήσετε

Περισσότερα

Ανακαίνιση Κουζίνας

Ένας απο τους συχνότερους στόχους ανακαίνισης είναι η κουζίνα. Πλήρης ανανέωση του χώρου στον οποίο ξοδεύετε σημαντικό χρόνο σε καθημερινή βάση

Περισσότερα

Ανακαίνιση Καταστήματος

Η εικόνα που δίνει ενα κατάστημα στους πελάτες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αντιλαμβανόμενη αξία του. Επομένως η ανακαίνιση ενος καταστήματος μπορεί να αποτελέσει σημαντική μακροχρόνια επένδυση

Περισσότερα

Μετατροπή Χώρου σε Airbnb

Αναλαμβάνουμε την μετατροπή και ανακαίνιση του χώρου σας ωστε αυτός όχι μόνο να διατεθεί αλλα να διαπρέψει στην δημοφιλής πλατφόρμα της Airbnb.

Περισσότερα

F.A.Q

Συνήθεις Ερωτήσεις

Υπάρχουν κάποιες δημοφιλείς ερωτήσεις που δεχόμαστε και για αυτό τον λόγο τις τοποθετήσαμε σε ενα περιεκτικό FAQ παρακάτω.

 • Η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να ανεβάσει την αξία του ακινήτου σας και να δώσει μια νέα πνοή στον πιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού.

  Γενικά είναι πάντα προτιμότερο να δώσετε βάση σε πιο αναγκαίες αλλαγές, και έπειτα μπορείτε επίσης να επικεντρωθείτε στις αισθητικές αλλαγές οι οποίες θα δώσουν νέα πνοή στην κατοικία σας. Πολύ σημαντική είναι η ανακαίνιση σε περίπτωση που επιθυμείτε να βάλετε την κατοικία σας προς πώληση, καθώς θα αυξήσει σημαντικά την αξία της.

 • Το κόστος της ανακαίνισης ενός μπάνιου κυμαίνεται αναλόγως τις εργασίες και τον χώρο που θα επιλέξετε να ανακαινίσετε, καθώς επίσης και την κλίμακα της ανακαίνισης (ολική η μερική).

  Σε γενικά πλαίσια, η τιμή είναι κάτι το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί λεπτομερώς μετά την επίσκεψη ειδικού απο το συνεργείο μας σε μια οικονομική προσφορά.

 • Ιδανικά μια ολική ανακαίνιση μπάνιου ενδέχεται να διαρκέσει απο μερικές εβδομάδες έως και μερικούς μήνες. Αυτό εξαρτάται εξ'ολοκλήρου απο την έκταση των εργασιών αλλα και απο το μέγεθος του μπάνιου σας.

  Σαφώς θα γνωρίζετε το χρονοδιάγραμμα ακριβώς προτού ξεκινήσουν οι εργασίες. Τείνουμε να σεβόμαστε το χρονοδιάγραμμα και προσπαθούμε να παρεκκλίνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο απο αυτό.

 • Άπαξ και συμφωνηθεί το σχέδιο και τα υλικά, δεν υπάρχει λόγος να παρευρίσκεστε στις εργασίες συνέχεια, εκτός εαν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Μπορείτε να αφήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ολοκληρωτικά πάνω μας δίχως να ανησυχείτε.

 • Σε κάποιες πιο εντατικές εργασίες και αναδομήσεις απαιτείται οικοδομική άδεια. Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα αναλάβουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης της άδειας όπου απαιτείται.

 • Η επίσκεψη είναι εντελώς δωρεάν όπως επίσης και η οικονομική προσφορά που θα σας κάνουμε

 • Θα πρέπει να ελεγχθεί πρώτα ο χώρος του μπάνιου και ιδιαίτερα οι σωληνώσεις ωστε να διαπιστωθεί νωρίς εαν υπάρχει κάποια βλάβη.

  Έπίσης θα πρέπει να δοθεί έμφαση περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι παρά σε αυτό της αισθητικής, διότι ενα μπάνιο δέχεται φθορά λόγω συχνής μακροχρόνιας χρήσης.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με έργο ανακαίνισης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή τα στοιχεία επικοινωνίας.

Διεύθυνση

Οδυσσέως Φωκά 9, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Email

info@anakainisithessaloniki.gr

Τηλέφωνο

231 231 3516