Πλήρης & οικονομική αναδιαμόρφωση της κουζίνας σας

Picture of a renovated kitchen

Γιατί να ανακαινίσετε την κουζίνα σας

Η κουζίνα ειναι ενας απο τους χώρους του σπιτιού στον οποίο ξοδεύουμε αρκετό χρόνο κάθε ημέρα.

Στην κουζίνα συνήθως δημιουργείται φθορά με την πάροδο του χρόνου λόγω της έντονης δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα σε αυτήν καθημερινά.

Είναι πολύ πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί υδραυλικά προβλήματα ,φθορές σε τοίχους και σε πατώματα αλλα και των ντουλαπιών και σκευών λόγω της μεγάλης χρήσης τους.

Μια κουζίνα ιδανικά θα πρέπει να χαρακτηρίζεται απο την εργονομική της δομή και εύκολη λειτουργία. Σημαντική είναι επίσης και η αισθητική του χώρου καθώς με την ανακαίνιση θα έχουμε μια κουζίνα στην οποία χαιρόμαστε να μαγειρεύουμε και να ξοδεύουμε χρόνο.

Ποιά είναι η διαδικασία

 • Εφόσον έρθετε σε επαφή μαζί μας θα στείλουμε εναν ειδικό να πραγματοποιήσει αυτοψία στην κουζινα σας καταγράφοντας το οτιδήποτε θεμιτό προ αλλαγή η αναδιαμόρφωση. Κατα την διάρκεια της επίσκεψης θα λύσει όλες τις απορίες σας.
 • Έπειτα θα πραγματοποιηθεί μελέτη στην οποία θα σας γνωστοποιηθεί η προσφορά η οποία θα περιλαμβάνει το σχέδιο, τα υλικά και οι εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν.
 • Τροποποιούμε την πρότασή μας σύμφωνα με το budget σας και σας κάνουμε την αναλυτική οικονομική προσφορά.
 • Σας γίνεται ξεκάθαρο το χρονοδιάγραμμα του έργου.
 • Αποξήλωση των παλαιών επίπλων, πλακιδίων, σοβάδων και πριζοδιακοπτών.
 • Πραγματοποιούνται οι εργασίες που έχουν να κάνουν με τα υδραυλικά
 • Πραγματοποιούνται οι εργασίες που έχουν να κάνουν με τα ηλεκτρολογικά
 • Διαμορφώνονται αποχέτευση και παροχές νερού όπου είναι απαραίτητο
 • Κατασκευή νέων επίπλων σύμφωνα με τα υλικά και τα σχέδια που έχουν συμφωνηθεί
 • Επιλογή και τοποθέτηση νέων πλακιδίων
 • Μοντάρισμα και τοποθέτηση συσκευών
 • Σοβατίζεται και χρωματίζεται ο χώρος της κουζίνας

Γιατί να μας προτιμήσετε

Η HomeImprov εγγυάται την αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων εργασιών της ανακαίνισης του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη δίνοντας μεγάλη έμφαση στην σχέση τιμής-ποιότητας. Προσφέρουμε τα ποιοτικότερα υλικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην εξασφάλιση σωστής επικοινωνίας με κάθε πελάτη μας καθώς θεωρούμε πως είναι ένας απο τους μεγαλύτερους παράγοντες επιτυχίας κάθε έργου.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες οι οποίοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον κόσμο των ανακαινίσεων και έχουν πολυετή εμπειρία και συνεργασία ώστε να προσφέρουν το πιο ρεαλιστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε με μια πληθώρα συνεργείων τα οποία καλύπτουν κάθε πιθανή εργασία που θα χρειαστεί κατα την διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού σας (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, διακοσμητές) ωστε να αποβάλλουμε απο εσάς το άγχος της εύρεσης των κατάλληλων ανθρώπων για τα επιμέρους στοιχεία του έργου σας.

Οι οικονομοτεχνικές μας μελέτες & προσφορές συνάδουν πάντοτε με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες, λαμβάνοντας υπόψη πάντοτε και το επιθυμητό χρονοδιάγραμμα. Είμαστε ιδιαίτερα οργανωμένοι αφήνοντας σχεδόν καθόλου χώρο για “εκπλήξεις”.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ανακαίνιση του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη είτε πρόκειται για ολική, είτε για μερική.

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία η απορία, μπορείτε να έρθετε άμεσα σε επαφή μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν “χαζές ερωτήσεις” και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Άλλες υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ανακαίνιση Γραφείου

Η ανακαίνιση γραφείου αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση η οποία θα προσδώσει αξία στον επαγγελματία, τους υπαλλήλους αλλα ιδιαιτέρως, τους πελάτες. Κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί αρκετά επικερδές

Περισσότερα

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ολική η μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ξεκινώντας απο το μηδέν. Σε περίπτωση αμφιβολιών, καλέστε μας και θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με το πως μπορείτε να προχωρήσετε

Περισσότερα

Ανακαίνιση Μπάνιου

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χώρους μιας κατοικίας, το μπάνιο συνήθως μένει 'πίσω'. Μια ανακαίνιση θα προσδώσει νέα πνοή, αλλα και μεγαλύτερη αξία στο ακίνητό σας

Περισσότερα

Ανακαίνιση Καταστήματος

Η εικόνα που δίνει ενα κατάστημα στους πελάτες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αντιλαμβανόμενη αξία του. Επομένως η ανακαίνιση ενος καταστήματος μπορεί να αποτελέσει σημαντική μακροχρόνια επένδυση

Περισσότερα

Μετατροπή Χώρου σε Airbnb

Αναλαμβάνουμε την μετατροπή και ανακαίνιση του χώρου σας ωστε αυτός όχι μόνο να διατεθεί αλλα να διαπρέψει στην δημοφιλής πλατφόρμα της Airbnb.

Περισσότερα

F.A.Q

Συνήθεις Ερωτήσεις

Υπάρχουν κάποιες δημοφιλείς ερωτήσεις που δεχόμαστε και για αυτό τον λόγο τις τοποθετήσαμε σε ενα περιεκτικό FAQ παρακάτω.

 • Υπάρχουν ποικίλοι λόγοι να ανακαινίσετε την οικία σας. Ενδεχομένως το σπίτι σας να χρειάζεται επιδιορθώσεις σε διάφορες κατασκευές. Μπορεί να υπάρχουν βλάβες και θέματα που δεν έχετε ακόμη εντοπίσει και με την βοήθεια ειδικού τα ξεσκεπάσετε.

  Γενικά είναι πάντα προτιμότερο να δώσετε βάση σε πιο αναγκαίες αλλαγές, και έπειτα μπορείτε επίσης να επικεντρωθείτε στις αισθητικές αλλαγές οι οποίες θα δώσουν νέα πνοή στην κατοικία σας. Πολύ σημαντική είναι η ανακαίνιση σε περίπτωση που επιθυμείτε να βάλετε την κατοικία σας προς πώληση, καθώς θα αυξήσει σημαντικά την αξία της.

 • Το κόστος της ανακαίνισης μιας κουζίνας κυμαίνεται αναλόγως τις εργασίες και τον χώρο που θα επιλέξετε να ανακαινίσετε, καθώς επίσης και την κλίμακα της ανακαίνισης (ολική η μερική).

  Σε γενικά πλαίσια, η τιμή είναι κάτι το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί λεπτομερώς μετά την επίσκεψη ειδικού απο το συνεργείο μας σε μια οικονομική προσφορά.

 • Ιδανικά μια ολική ανακαίνιση ενδέχεται να διαρκέσει απο μερικές εβδομάδες έως και μερικούς μήνες. Αυτό εξαρτάται εξ'ολοκλήρου απο την έκταση των εργασιών αλλα και απο το μέγεθος της κατοικίας σας.

  Σαφώς θα γνωρίζετε το χρονοδιάγραμμα ακριβώς προτού ξεκινήσουν οι εργασίες. Τείνουμε να σεβόμαστε το χρονοδιάγραμμα και προσπαθούμε να παρεκκλίνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο απο αυτό.

 • Άπαξ και συμφωνηθεί το σχέδιο και τα υλικά, δεν υπάρχει λόγος να παρευρίσκεστε στις εργασίες συνέχεια, εκτός εαν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Μπορείτε να αφήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ολοκληρωτικά πάνω μας δίχως να ανησυχείτε.

 • Σε κάποιες πιο εντατικές εργασίες και αναδομήσεις απαιτείται οικοδομική άδεια. Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα αναλάβουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης της άδειας όπου απαιτείται.

 • Η διαρρύθμιση της κουζίνας καθώς επίσης και η τοποθέτηση των επίπλων παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς θα πρέπει να διαπιστωθεί εαν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος για να γίνουν οι επιθυμητές αλλαγές στην κουζίνα σας

  Η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο επίσης, όπως και τα υλικά, διότι αυτά θα εξαρτηθούν απο το διαθέσιμο budget που έχετε.

 • Η επίσκεψη είναι εντελώς δωρεάν όπως επίσης και η οικονομική προσφορά που θα σας κάνουμε

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με έργο ανακαίνισης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή τα στοιχεία επικοινωνίας.

Διεύθυνση

Οδυσσέως Φωκά 9, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Email

info@anakainisithessaloniki.gr

Τηλέφωνο

231 231 3516