Πλήρης & οικονομική αναδιαμόρφωση του καταστήματός σας

Picture of a renovated kitchen

Η ανακαίνιση του καταστήματός σας είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση και επένδυση διότι σε ενα μαγαζί παίζει τεράστιο ρόλο η εικόνα του.

Πολλές φορές επισκεπτόμαστε καταστήματα τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουμε το γιατί. Το γιατί πολλές φορές έχει να κάνει με την αισθητική και διάταξη του χώρου.

Επομένως, εάν θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως ενα κατάστημα μπορεί να επωφεληθεί δραματικά απο τακτικές ανακαινίσεις, είτε ολικής είτε μερικής φύσεως.

Λόγοι ανακαίνισης καταστήματος

 • Αναβάθμιση λειτουργικότητας του χώρου. Τα καταστήματα διαρκώς εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και τάσεις. Μια ανακαίνιση του χώρου ενδεχομένως να είναι απαραίτητη ώστε να καλύψει τις νέες σας ανάγκες.
 • Ενα κατάστημα καθώς φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε καθημερινή βάση σίγουρα θα έχει υποστεί φθορές οι οποίες θα πρέπει να τακτοποιηθούν.
 • Προσέλκυση πελατών. Οι πελάτες σας εξισώνουν την αισθητική και την εμφάνιση του καταστήματος σας με την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων σας. Μια νεα αισθητική θα σας ενισχύσει την θελκτικότητα και θα φέρει νέους πελάτες απο τις πόρτες σας.
 • Η βελτίωση της ψυχολογίας που συνήθως πάει πακέτο με την ανανέωση του χώρου θα βοηθήσει εσάς αλλα και τους υπαλλήλους σας να έχετε καλύτερη διάθεση και επομένως να είστε περισσότερο αποδοτικοί στην δουλειά.
 • Σίγουρα δεν είστε μόνοι σας στην περιοχή, αλλα μοιράζεστε τον ίδιο χώρο με πολλούς ανταγωνιστές σας. Μια ανακαίνιση θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά σας και θα ωθήσει πελάτες να σας προτιμήσουν.

Εργασίες ανακαίνισης καταστήματος

 • Αποξήλωση και τοποθέτηση νέων δαπέδων
 • Αντικατάσταση βιτρίνας
 • Υδραυλικές εργασίες
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες
 • Διαρρύθμιση όλων των χώρων ωστε να βοηθούν τις νέες ανάγκες της επιχείρησης
 • Αντικατάσταση εντοιχισμένων και μή επίπλων
 • Ελαιοχρωματισμός του καταστήματος
 • Εσωτερική διακόσμηση

Ποιά είναι τα στάδια

 • Επικοινωνία με την εταιρεία μας και κλείνουμε ενα ραντεβού
 • Επίσκεψη ειδικού στο κατάστημά σας
 • Ο ειδικός μας θα σας κάνει κάποιες ερωτήσεις και θα λάβει υπόψη τις επιθυμίες και το budget σας
 • Οικονομοτεχνική μελέτη υλικών και εργασιών που θα χρειαστούν
 • Σας παρέχουμε ψηφιακή απεικόνιση του ανανεωμένου σας χώρου
 • Συμφωνούμε στο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών
 • Σας αποστέλλουμε την οικονομική προσφορά
 • Πραγματοποιούμε τις εργασίες οι οποίες έχουν συμφωνηθεί

Γιατί να μας προτιμήσετε

Η HomeImprov εγγυάται την αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων εργασιών της ανακαίνισης του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη δίνοντας μεγάλη έμφαση στην σχέση τιμής-ποιότητας. Προσφέρουμε τα ποιοτικότερα υλικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην εξασφάλιση σωστής επικοινωνίας με κάθε πελάτη μας καθώς θεωρούμε πως είναι ένας απο τους μεγαλύτερους παράγοντες επιτυχίας κάθε έργου.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες οι οποίοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον κόσμο των ανακαινίσεων και έχουν πολυετή εμπειρία και συνεργασία ώστε να προσφέρουν το πιο ρεαλιστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε με μια πληθώρα συνεργείων τα οποία καλύπτουν κάθε πιθανή εργασία που θα χρειαστεί κατα την διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού σας (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, διακοσμητές) ωστε να αποβάλλουμε απο εσάς το άγχος της εύρεσης των κατάλληλων ανθρώπων για τα επιμέρους στοιχεία του έργου σας.

Οι οικονομοτεχνικές μας μελέτες & προσφορές συνάδουν πάντοτε με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες, λαμβάνοντας υπόψη πάντοτε και το επιθυμητό χρονοδιάγραμμα. Είμαστε ιδιαίτερα οργανωμένοι αφήνοντας σχεδόν καθόλου χώρο για “εκπλήξεις”.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ανακαίνιση του σπιτιού σας στην Θεσσαλονίκη είτε πρόκειται για ολική, είτε για μερική.

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία η απορία, μπορείτε να έρθετε άμεσα σε επαφή μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν “χαζές ερωτήσεις” και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Άλλες υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χώρους μιας κατοικίας, το μπάνιο συνήθως μένει 'πίσω'. Μια ανακαίνιση θα προσδώσει νέα πνοή, αλλα και μεγαλύτερη αξία στο ακίνητό σας

Περισσότερα

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ολική η μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ξεκινώντας απο το μηδέν. Σε περίπτωση αμφιβολιών, καλέστε μας και θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με το πως μπορείτε να προχωρήσετε

Περισσότερα

Ανακαίνιση Κουζίνας

Ένας απο τους συχνότερους στόχους ανακαίνισης είναι η κουζίνα. Πλήρης ανανέωση του χώρου στον οποίο ξοδεύετε σημαντικό χρόνο σε καθημερινή βάση

Περισσότερα

Ανακαίνιση Γραφείου

Η ανακαίνιση γραφείου αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση η οποία θα προσδώσει αξία στον επαγγελματία, τους υπαλλήλους αλλα ιδιαιτέρως, τους πελάτες. Κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί αρκετά επικερδές

Περισσότερα

Μετατροπή Χώρου σε Airbnb

Αναλαμβάνουμε την μετατροπή και ανακαίνιση του χώρου σας ωστε αυτός όχι μόνο να διατεθεί αλλα να διαπρέψει στην δημοφιλής πλατφόρμα της Airbnb.

Περισσότερα

F.A.Q

Συνήθεις Ερωτήσεις

Υπάρχουν κάποιες δημοφιλείς ερωτήσεις που δεχόμαστε και για αυτό τον λόγο τις τοποθετήσαμε σε ενα περιεκτικό FAQ παρακάτω.

 • Σε ενα μαγαζί παίζει μεγάλο ρόλο η εμφάνιση και κατάστασή του, διότι είναι ενας χώρος τον οποίο επισκέπτονται όλοι οι δυνητικοί πελάτες σας.

  Θα πρέπει λοιπόν να δοθεί έμφαση σε αυτό ωστε να ενθαρρύνονται οι πελάτες και να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

 • Το κόστος της ανακαίνισης ενός καταστήματος κυμαίνεται αναλόγως τις εργασίες και τον χώρο που θα επιλέξετε να ανακαινίσετε, καθώς επίσης και την κλίμακα της ανακαίνισης (ολική η μερική).

  Σε γενικά πλαίσια, η τιμή είναι κάτι το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί λεπτομερώς μετά την επίσκεψη ειδικού απο το συνεργείο μας σε μια οικονομική προσφορά.

 • Ιδανικά μια ολική ανακαίνιση καταστήματος ενδέχεται να διαρκέσει απο μερικές εβδομάδες έως και μερικούς μήνες. Αυτό εξαρτάται εξ'ολοκλήρου απο την έκταση των εργασιών αλλα και απο το μέγεθος της κατοικίας σας.

  Σαφώς θα γνωρίζετε το χρονοδιάγραμμα ακριβώς προτού ξεκινήσουν οι εργασίες. Τείνουμε να σεβόμαστε το χρονοδιάγραμμα και προσπαθούμε να παρεκκλίνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο απο αυτό.

 • Άπαξ και συμφωνηθεί το σχέδιο και τα υλικά, δεν υπάρχει λόγος να παρευρίσκεστε στις εργασίες συνέχεια, εκτός εαν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Μπορείτε να αφήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ολοκληρωτικά πάνω μας δίχως να ανησυχείτε.

 • Σε κάποιες πιο εντατικές εργασίες και αναδομήσεις απαιτείται οικοδομική άδεια. Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα αναλάβουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης της άδειας όπου απαιτείται.

 • Η επίσκεψη είναι εντελώς δωρεάν όπως επίσης και η οικονομική προσφορά που θα σας κάνουμε

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με έργο ανακαίνισης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή τα στοιχεία επικοινωνίας.

Διεύθυνση

Οδυσσέως Φωκά 9, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Email

info@anakainisithessaloniki.gr

Τηλέφωνο

231 231 3516